dilluns, 11 de juny del 2018

VISITA DE L'ANDREU FARO


VISITA  DE L'ANDREU FARO

El divendres 27 d’abril i com a cloenda de la Setmana Cultural ens va visitar el dibuixant Andreu Faro. Conegut en aquest món, entre moltes coses, perquè és l’encarregat de fer la tira còmica de la contraportada del Diari de Tarragona.
Ens esperava a la biblioteca per parlar-nos de la seva manera especial de dibuixar. Amb una simpatia desbordant i una paciència infinita ens va captivar en un món ple de destreses gràfiques.

Vam aprendre coses realment essencials d’una manera fàcil i pràctica. Ens va ensenyar la tècnica de la pilota (cap i mans), la salsitxa (el cos), els macarrons (extremitats) i les faves (els peus) per dibuixar la figura humana. Vam quedar realment sorpresos de com aquestes pinzellades a poc a poc anaven agafant sentit i es transformaven màgicament en un dibuix força simpàtic i espectacularment real.   

Moltes gràcies Andreu, gràcies per aquesta classe magistral. I no dubtis que a partir d’ara el primer que farem a l’agafar el Diari serà girar-lo per poder mirar la contraportada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada